Schoenmakerij

Sinds 2011 bent u bij Antiloop voor alle schoenherstellingen aan het juiste adres. Alle schoenherstellingen gebeuren binnenshuis door zaakvoerder Eddy Bronselaer. In onderstaande prijslijst vindt u terug hoeveel de meest courante herstellingen precies kosten. Voor plak- en stikwerk en het kleuren van schoenen en laarzen wordt steeds een prijs op maat berekend, afhankelijk van de werkuren en het te gebruiken materiaal.

Hebt u een speciale vraag omtrent een bepaalde herstelling? Stel ze gerust! Wie wil weten of een bepaalde herstelling mogelijk is en hoeveel die precies zou kosten, verwelkomen we graag in onze winkel voor een oplossing op maat. Het is belangrijk dat we de staat van de schoenen in het echt kunnen zien om een correcte prijs te bepalen voor de herstelling.


Prijslijst

Dames - stifthakjes


€10

Dames - hakken

Afhankelijk van de grootte

€12 - €14

Dames - halve zolen

Afhankelijk van de grootte 

€17 - €20

Dames - halve zolen in leder

Afhankelijk van de grootte 

€30 - €35

Vibramhielen


€25

Vibramzolen


€30

Profielhielen


€15

Profielzolen


€20

Heren - hielen


€15

Heren - halve zolen

Afhankelijk van de grootte 

€18 - €20

Heren - halve zolen in leder


€30

Zolen uit één stuk/sneakerzolen


€39

Ophogen


suppl €5

Nieuwe rits

Afhankelijk van de grootte van de rits

€20 - €25 - €30

Nieuwe trekker aan rits


€12

Openrekken van schoenen

in geval van spannende schoenen

€6

Schoenmakerijproducten

Uiteraard bieden we als schoenmaker ook een assortiment aan onderhoudsproducten en toebehoren van uw schoen. Wenst u advies over welk product het best aan uw wensen voldoet? Neem contact met ons op via telefoon 0478 36 06 44, e-mail antiloopliedekerke@telenet.be, of kom langs in de winkel met uw schoenen.

Puro Shoe Cream

Dé schoencreme die perfect matcht met je schoen? Puro Shoe Creme biedt u meer dan 100 verschillende kleuren. Kom langs in de winkel met je schoen om de perfecte kleur te vinden. 

50 ml.
Reinigt, voedt en beschermt uw lederen schoenen.
+100 kleuren steeds op voorraad. 

5 euro/potje.